Nieuws

2e Nieuwsbrief komt eraan!

In mei lanceerde Autihelpende haar eerste Nieuwsbrief via mail. Inmiddels staat de tweede op de planning; deze zal in de week van 22 juli verspreid gaan worden. Wat vind je zoal in de Nieuwsbrieven? Persoonlijke verhalen, informatie van partners, nieuwsberichten en ook altijd praktische tips die jou kunnen helpen autisme beter te begrijpen of jou kunnen leren er beter mee om te gaan. Kortom, zaken waar je echt iets aan hebt en die bovendien leuk, interessant en leerzaam zijn om te lezen. Voor zowel ouders, onderwijsprofessionals, ondernemers en iedereen die meer wil weten over het anders denkend vermogen dat autisme heet.

Eerste Nieuwsbrief gemist? Geen nood, je leest hem hier terug.

Autisme informatiemarkt – Autismenetwerk Midden Brabant

De eerste informatiemarkt voor Autihelpende is een feit. Op donderdag 28 maart jl. werd er in het kader van de Autismeweek, een informatiemarkt georganiseerd door het Autismenetwerk Midden Brabant. Organisatoren van deze markt waren het Regionaal Autisme Centrum, Amarant Groep, Zintri Zorggroep Nederland, MEE, RIBW Brabant en Contour de Twern.

Er werd een drietal lezingen gegeven waarvan o.a. door Birsen Basar. Daarnaast waren zo’n dertig standhouders te bezoeken. Ook Autihelpende was voor de eerste keer van de partij en niet geheel zonder succes!