Nieuws

Rare tijden

Het zijn rare tijden momenteel. We zitten veel thuis, hebben weinig lijfelijke contacten en naast het werk zijn we ook ineens juf of meester voor onze kinderen. En niemand die enig idee heeft hoelang deze situatie gaat duren. Dat zorgt voor veel onzekerheid en onduidelijkheid waar uw kind, leerling of werknemer met autisme veel last van kan hebben. Geeft het wrijvingen, irritaties of andersoortig gedrag dat u niet kunt plaatsen? Neem dan contact op met Autihelpende en ik help u verder in de goede richting. Voor hulp, verwijzing of advies mail me via info@autihelpende.nl

Samen kunnen we dit!

Autisme informatiemarkt – Autismenetwerk Midden Brabant

De eerste informatiemarkt voor Autihelpende is een feit. Op donderdag 28 maart jl. werd er in het kader van de Autismeweek, een informatiemarkt georganiseerd door het Autismenetwerk Midden Brabant. Organisatoren van deze markt waren het Regionaal Autisme Centrum, Amarant Groep, Zintri Zorggroep Nederland, MEE, RIBW Brabant en Contour de Twern.

Er werd een drietal lezingen gegeven waarvan o.a. door Birsen Basar. Daarnaast waren zo’n dertig standhouders te bezoeken. Ook Autihelpende was voor de eerste keer van de partij en niet geheel zonder succes!